Spleis slipper nytt album!

Bandet "Spleis" fra Nordens Paris er klare for nytt album! 

Fredag 14. oktober er Spleis klare for sitt nye album "Glede og sang"! Albumet inneholder 11 sport hvor fokuslåt for albumet er "Du er deinn". Lydbilde og sound bærer preg av den særegne folkelige og nordnorske tonen. Inspirasjonen til låtene er hentet fra de små gledene i hverdagen som kjærlighet og natur. 

Spleis: 
«Albumet er blitt til for å minne oss alle om hvor fint livet kan være når det er som best, og man er sammen med den man elsker, på godt og vondt. Alle sangene unntatt én er av eget fabrikat. På én er det tilsatt steelguitar som krydder, på to andre strykekvartett fra Tromsø Symfoniorkester. Alle sniker seg inn i hjertet og har helt klart til formål å vise oss gleden i en vanlig og kjedelig hverdag. Så tar man en vals eller en tang»

Tromsøbandet hadde sin oppstart ved utgangen av 2018, og har siden da markert seg i Nord-Norge med sine vise - og dansebandlåter. Før corona brøt ut i 2020 rakk bandet å ha flere spillejobber i Nord, samt blitt gitt hederlig omtale i «Norsk på Norsk» i NRK P1 og NRK Troms. 

18.10.2022