Mykje vil ha meirRune Sanden

Utgitt: 2017 Sjanger: Folkrock Format: Single

Telemarkspressen har gjentatte ganger spådd Rune Sandens definitive gjennombrudd i 2018. De folkelige låtene fremføres på Treungen (Vest Telemark) dialekt med tekster det er lett å kjenne seg igjen i.

Med nylig underskrevet platekontrakt og et av Norges største booking selskap i ryggen, håper Rune Sanden å ta skrittet videre ut av Telemark - slik at hele Norge snart skal få glede av hans mange egenkomponerte melodier.

På debutsingelen beveger Rune Sanden seg i et gitarbasert pop/rock landskap - blandet med folketoner fra en lystig gitar. Singelen har et høyt tempo med en rockende puls. Ved å lytte sitter man plutselig og digger musikken med både hode og bein. Låta gir en godfølelse uten like, og med et gjentakende og fengende refreng er det vanskelig og ikke la seg rive med.

Rune Sanden og hans band er kjent for å skape god stemning overalt hvor de spiller. Lytt selv, og bli overbevist!

En kraftig debutsingel fra Rune Sanden! Kos deg med låta!

Rune Sanden – Mykje vil ha meir
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge