Ei tidRotlaus

Utgitt: 2021 Sjanger: Rock/Vise Format: Single

Hans eneste publikum på denne tiden var hans bestemor, Dagny. Hun lyttet, kom med visdom og var der i en ellers vanskelig periode. Senere, og kun en uke etter at Bjørn Marius ble far for første gang, gikk Dagny bort. I hver sin ende av livsløpet ser én at det virkelig er en tid for alt i livet. Nå har Rotlaus ferdigstilt låten «Ei tid» slik den var tenkt, og slik den var skrevet tilbake i 2015!
 
På den nye singelen har Rotlaus med seg vokalist Synne Helland. Sammen med Bjørn Marius legger hun vakker vokal over et varmt og levende lydbilde. Synne ble oppdaget av Tylden & Co i 2020 mens hun studerte på låtskriver linjen på Westerdals. På en fiktiv oppgave om å skrive en låt til Rotlaus var Synne var den som umiddelbart skilte seg ut. Da Rotlaus etterlyste en duettpartner på «Ei tid», fikk de presentert Synne som et alternativ, og sa straks ja! For Synne var det smått uvirkelig å den ene dagen sitte på skolebenken med en fiktiv oppgave, for så å neste dag få beskjed om å komme å spille inn låt med sitt favorittband Rotlaus!

 

Rotlaus – Ei tid
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge