Den fineste chevy´nCarina Dahl

Utgitt: 2021 Sjanger: POP Format: Single

Det endte som kjent med en solid 3. plass for CARINA DAHL i Stjernekamp, etter en hektisk høst med utallige utfordringer i en rekke sjangere. En av fremføringene som kanskje gjorde størst inntrykk var Carinas tolkning av «Den fineste Chevy’n», originalt sluppet av Halva Priset. Låten gikk rett inn på 1. plass på Youtube med over 100.000 visninger første uken. Carina har også fått enormt med respons fra publikum, og har med bakgrunn i dette valgt å spille inn og gi ut sin egen versjon av låten.

"Etter å ha fått stående applaus fra en tydelige berørt Maria Mena, Christine Dancke og Mona B Riise, så forsto jeg at jeg hadde gjort noe riktig! Og tilbakemeldingene fra både ekspertpanel og folk generelt har vært overveldende! Jeg synes egentlig denne sangen er «for ny» til å covre, men etter ekstremt stor etterspørsel fra folk, og god støtte fra Petter Katastrofe, har jeg likevel valgt å spille den inn", sier Carina.

Carina Dahl – Den fineste chevy´n
Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge