Teddybears

Teddybears

The Teddybears holder fortsatt ” koken”, med originalbesetningen intakt etter 35 år.

Sounden er den samme som i 1980, da de startet opp med eget materiale, som omhandler tida da amerikansk rock, doo wop og popballader inntok Norge. Ingen har som The Teddybears tatt denne tida på kornet, med glimrende melodier og norske tekster. Mange av deres mest kjente låter er blitt mye spilt på radioen og er i dag klassikere, som: “Harrygutt fra Teisen, Snackbaren på hjørnet, Jeg kjente deg da du dansa Rock’n Roll, Jenta i jeans, Fra -54 Buick til Mazda, To tette badehette, Sommeren-55 osv.

Bandet har topp vokal og korharmonier og spiller også klassisk amerikansk rock’n roll og pop fra femtitallet, i tillegg til sangene fra deres egne plater. Disse på vinyl, er ettertraktede samleplater.

Bandet har for lengst oppnådd kultstatus blant fansen og er kjent for å trekke fulle hus overalt.

The Teddybears har spilt Norge rundt, inkludert Svalbard mange ganger, i tillegg også Sverige og Danmark.

I de siste par årene har teddybjørnene spilt på store arrangementer som: ”Cars on the Farm”, Kraftfestivalen, Aremarkfestivalen, landstreff for ”Kom og dans” i Trondheim og ”Uka” i Ås, for å nevne noen.

En konsert med The Teddybears er som en reise tilbake til femtitallet da Harry og Doris, Freddy og Hjørdis, Lorang og ”han andre” rådde grunnen i ungdomsmiljøet.

Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge