Harlekin

Harlekin

Harlekin startet i 2006 og er fra Malvik/ Stjørdalsområdet.

Bandet består av: Tore Rønsåsbjørg (vokal/gitar), Vegard Fossen (gitar/steelgitar/kor), Roy Betten (akustisk gitar/kor), Odd Annar Åasan (trommer), Håvard Wenaas (tangenter)og Morten Husby (bass).

Bandet har vært aktive på live-fronten de siste årene på diverse countryfestivaler og danselokaler rundt omkring i landet. Kæmpingliv som ble til i bandbussen på vei til spilleoppdrag, har vært med oss live i flere år. I mars 2017 fikk vi endelig tatt turen i studio og spilt inn en mer presentabel versjon. Låten beskriver hvordan campinglivet i Stuggudal kan utarte seg.

Harlekin har tatt stegene fra å spille på lokale bursdager og bryllup i nærområdet til å bli et etterspurt liveband i trøndelag. De har også gjestet flere av Norges største countryfestivaler de siste årene.

Et dedikert band som bruker mye tid på øving og skriving av nye låter. Med over 30 jobber i året er de mye på veien og trives best på scenen foran et feststemt publikum.

Din nettleser støtter ikke moderne teknikker som disse sidene benytter og sidene vil derfor kanskje se litt merkelige ut. For å kunne bruke disse sidene som de var tenkt, må du bytte til en moderne nettleser som Chrome, Firefox, Safari eller Edge